Βιογραφία


Βιογραφία
Γεννήθηκα στην Αθήνα με καταγωγή από Νάξο.

Κόρη του αείμνηστου Βάρδου του Νησιώτικου τραγουδιού και δάσκαλου Γιώργου Κονιτόπουλου, μεγάλωσα σ' ένα σπίτι που ακουγόταν από το πρωί μέχρι το βράδυ νησιώτικη μουσική (βιολί).
Ξεκίνησα ερασιτεχνικά, τα πρώτα μου, βήματα, στο τραγούδι όταν ήμουν μαθήτρια δίπλα στον πατέρα μου. Εν συνεχεία έκανα μουσικές σπουδές στο μουσικό Ωδείο Σκαλκώτα.
  • Το 1985 κάνουμε το πρώτο δίσκο μαζί με το πατέρα μου : Γιώργος Κονιτόπουλος , συμμετέχει η Νάσια Κονιτοπούλου – "Θαλασσινές Αγάπες".
  • Το 1989 ακολουθεί άλλος ένα δίσκος Στο "παραθύρι πρόβαλε" όπου τραγουδώ πέντε τραγούδια, σε μουσική και στίχους του Γιώργου Κονιτόπουλου.
  • Το 1990 κυκλοφορεί Νάσια Κονιτοπούλου, Γιώργος Κονιτόπουλος , Συμμετέχει Και ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος-"Νησιώτικα - Συρτοί Και Μπάλοι" ‎.
  • Το 1991 κυκλοφορεί Γιώργος Κονιτόπουλος, Νάσια Κονιτοπούλου –" Έγια Μόλα-Για"
  • Το 1991 Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Νάσια Κονιτοπούλου Φιλική Συμμετοχή Γιάννης Πάριος – "Κάθε Π΄ Ακούω Δοξαριά" Αφιέρωμα Στον Γιώργο Κονιτόπουλο
Ο πρώτος προσωπικός μου δίσκος "Θαλασσινά κι αληθινά" κυκλοφόρησε το 1993 με τραγούδια του πατέρα μου και του θείου μου, Βαγγέλη Κονιτόπουλου.
Ακολουθούν και άλλες δισκογραφικές δουλειές.
  • Το 1994 "Στην Άμμο Χίλια Σ' Αγαπώ".
  • Το 1997 "Καπετάνιος Ο Έρωτας" .
  •  Το 1999 Η Νάσια Κονιτοπούλου -Τραγουδά Γιώργο Κονιτόπουλο.
  • Το 2004 "Έρωτά Μου Και Πατρίδα"
  • Το 2005 "Τα Καλύτερα Νησιώτικα"
  • Το 2006 Μιχάλης Γαμπιεράκης, Νάσια Κονιτοπούλου –"Λόγια Ψυχής Θαλασσινά"
  • Το 2007 Live - 46 Επιτυχίες. Το 2010 "Πορτραίτα" .
  • Το 2011 "Ελλήνων Παράδοσις" Νησιώτικα Με Τη Νάσια Κονιτοπούλου.
  • Το 2016 cd single "Καλοτάξιδος" και "Ξημερώνει"
  • Το 2017 cd single "Στου Μαραθόκαμπου τον Όρμο"
  • Το 2017 cd single "Ερωτεύτηκα"
  • Το 2019 Remix και Video clip "Ερωτεύτηκα" από την Heaven music και cd single "Φεγγάρι μελαγχολικό”
Δισκογραφικά έχω ερμηνεύσει τραγούδια εκτός του Γ. Κονιτόπουλου , των Α. Βαρδή, Χρ. Νικολόπουλου, Παντελή Θαλασσινού, Γ. Πάριου και άλλων σημαντικών δημιουργών.
Έχω εμφανιστεί σε μεγάλες πίστες της Αθήνας με Αντώνη Βαρδή, Ελένη Δήμου, Νίκο Νομικό, Ελπίδα, Κατερίνα Κούκα ,Κωνσταντίνα, Ζιγκ Ζαγκ, Οπισθοδρομική κομπανία, Αθηναϊκή Κομπανία, Βίκυ Μοσχολιού, Χαρούλα Λαμπράκη και πολλούς ακόμα…
Πέρα από τις μουσικές σπουδές στο Ωδείο Σκαλκώτα έχω σπουδάσει και υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Ιάσμου.
Έχω συνεργαστεί με τις δισκογραφικές εταιρείες : Celebration sounds, Poly music, Music Mirror, Cronos music, melody maker, Fm Records, Heaven Music.