Καλώς ήρθατε στην σελίδα μου !!!
Νάσια Κονιτοπούλου

Βιογραφία


Βιογραφία
Γεννήθηκα στην Αθήνα με καταγωγή από Νάξο.

Κόρη του αείμνηστου Βάρδου του Νησιώτικου τραγουδιού και δάσκαλου Γιώργου Κονιτόπουλου, μεγάλωσα σ' ένα σπίτι που ακουγόταν από το πρωί μέχρι το βράδυ νησιώτικη μουσική (βιολί).
Ξεκίνησα ερασιτεχνικά, τα πρώτα μου, βήματα, στο τραγούδι όταν ήμουν μαθήτρια δίπλα στον πατέρα μου. Εν συνεχεία έκανα μουσικές σπουδές στο μουσικό Ωδείο Σκαλκώτα.
  • Το 1985 κάνουμε το πρώτο δίσκο μαζί με το πατέρα μου : Γιώργος Κονιτόπουλος , συμμετέχει η Νάσια Κονιτοπούλου – "Θαλασσινές Αγάπες".
  • Το 1989 ακολουθεί άλλος ένα δίσκος Στο "παραθύρι πρόβαλε" όπου τραγουδώ πέντε τραγούδια, σε μουσική και στίχους του Γιώργου Κονιτόπουλου.
  • Το 1990 κυκλοφορεί Νάσια Κονιτοπούλου, Γιώργος Κονιτόπουλος , Συμμετέχει Και ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος-"Νησιώτικα - Συρτοί Και Μπάλοι" ‎.
  • Το 1991 κυκλοφορεί Γιώργος Κονιτόπουλος, Νάσια Κονιτοπούλου –" Έγια Μόλα-Για"
  • Το 1991 Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Νάσια Κονιτοπούλου Φιλική Συμμετοχή Γιάννης Πάριος – "Κάθε Π΄ Ακούω Δοξαριά" Αφιέρωμα Στον Γιώργο Κονιτόπουλο
Ο πρώτος προσωπικός μου δίσκος "Θαλασσινά κι αληθινά" κυκλοφόρησε το 1993 με τραγούδια του πατέρα μου και του θείου μου, Βαγγέλη Κονιτόπουλου.
Ακολουθούν και άλλες δισκογραφικές δουλειές.
  • Το 1994 "Στην Άμμο Χίλια Σ' Αγαπώ".
  • Το 1997 "Καπετάνιος Ο Έρωτας" .
  •  Το 1999 Η Νάσια Κονιτοπούλου -Τραγουδά Γιώργο Κονιτόπουλο.
  • Το 2004 "Έρωτά Μου Και Πατρίδα"
  • Το 2005 "Τα Καλύτερα Νησιώτικα"
  • Το 2006 Μιχάλης Γαμπιεράκης, Νάσια Κονιτοπούλου –"Λόγια Ψυχής Θαλασσινά"
  • Το 2007 Live - 46 Επιτυχίες. Το 2010 "Πορτραίτα" .
  • Το 2011 "Ελλήνων Παράδοσις" Νησιώτικα Με Τη Νάσια Κονιτοπούλου.
  • Το 2016 cd single "Καλοτάξιδος" και "Ξημερώνει"
  • Το 2017 cd single "Στου Μαραθόκαμπου τον Όρμο"
  • Το 2017 cd single "Ερωτεύτηκα"
  • Το 2019 Remix και Video clip "Ερωτεύτηκα" από την Heaven music και cd single "Φεγγάρι μελαγχολικό”
Δισκογραφικά έχω ερμηνεύσει τραγούδια εκτός του Γ. Κονιτόπουλου , των Α. Βαρδή, Χρ. Νικολόπουλου, Παντελή Θαλασσινού, Γ. Πάριου και άλλων σημαντικών δημιουργών.
Έχω εμφανιστεί σε μεγάλες πίστες της Αθήνας με Αντώνη Βαρδή, Ελένη Δήμου, Νίκο Νομικό, Ελπίδα, Κατερίνα Κούκα ,Κωνσταντίνα, Ζιγκ Ζαγκ, Οπισθοδρομική κομπανία, Αθηναϊκή Κομπανία, Βίκυ Μοσχολιού, Χαρούλα Λαμπράκη και πολλούς ακόμα…
Πέρα από τις μουσικές σπουδές στο Ωδείο Σκαλκώτα έχω σπουδάσει και υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Ιάσμου.
Έχω συνεργαστεί με τις δισκογραφικές εταιρείες : Celebration sounds, Poly music, Music Mirror, Cronos music, melody maker, Fm Records, Heaven Music.

New video clip


Δισκογραφία


Γιώργος Κονιτόπουλος, Νάσια Κονιτοπούλου ‎– Στο Παραθύρι Μπρόβαλε

Label:Olympic (2) ‎– SBL:1182, Olympic (2) ‎– SBL 1182 Released:1989

Γιώργος Κονιτόπουλος , Συμμετέχει Η Νάσια Κονιτοπούλου ‎– Θαλασσινές Αγάπες

Genre: Folk, World, & Country Year: 1985

Νάσια Κονιτοπούλου, Γιώργος Κονιτόπουλος , Συμμετέχει Και Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος ‎– Νησιώτικα - Συρτοί Και Μπάλλοι

Label:Olympic (2) ‎– SBL:1184 Released:1990

Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Νάσια Κονιτοπούλου Φιλική Συμμετοχή Γιάννης Πάριος ‎– 'Κάθε Π΄ Ακούω Δοξαριά' Αφιέρωμα Στον Γιώργο Κονιτόπουλο

Genre:Folk, World, & Country Year:1991

Γιώργος Κονιτόπουλος, Νάσια Κονιτοπούλου ‎– Έγια Μόλα-Για

Label: Olympic (2) ‎– SBL 1186 Released: 1991

Νάσια Κονιτοπούλου ‎– Θαλασσινά Κι Αληθινά

Genre:Folk, World, & Country Year: 1993

Νάσια Κονιτοπούλου ‎– Στην Άμμο Χίλια Σ' Αγαπώ

Genre:Folk, World, & Country Year: 1994

Νάσια Κονιτοπούλου ‎– Live - 46 Επιτυχίες

Label: Legend Recordings ‎– LEGEND 2201158152 / 2201158162

Νάσια Κονιτοπούλου ‎– Έρωτά Μου Και Πατρίδα

Label: Polymusic ‎– 7770006 Released: 2004

Αγγελική Κονιτοπούλου, Βασίλης Κλουβάτος, Νάσια Κονιτοπούλου ‎– Μ' Έπιασε Απαγορευτικό

Genre:Folk, World, & Country Year: 1991

Νάσια Κονιτοπούλου ‎– Τραγουδά Γιώργο Κονιτόπουλο

Label:FM Records ‎– FM 1082 Released: 1999

Νάσια Κονιτοπούλου ‎– Τα Καλύτερα Νησιώτικα

Label: FM Records ‎– FM 8341

Μιχάλης Γαμπιεράκης, Νάσια Κονιτοπούλου ‎– Λόγια Ψυχής Θαλασσινά

Label: Ωδή Μουσικές Παραγωγές ‎– ΩΔΗ109

Νάσια Κονιτοπούλου ‎– Πορτραίτα

Label: FM Records ‎– FM 3438 Released: 2010

Νάσια Κονιτοπούλου ‎– Ελλήνων Παράδοσις (Νησιώτικα Με Τη Νάσια Κονιτοπούλου)

Label:Not On Label ‎– none

Νάσια Κονιτοπούλου ‎– Ερωτεύτηκα

Label:Vinilio Music Productions ‎– none Released: 13 Jul 2017

Νάσια Κονιτοπούλου - Ερωτεύτηκα | Remix (Official Music Video)

Εταιρεία :Heaven music 18 Ιουλ 2019

Νάσια Κονιτοπούλου // Φεγγάρι..μελαγχολικό» (New Song 2019-20)

Στιχοι-Μουσική:Ματθαιος Γιαννουλης

Νάσια Κονιτοπούλου - Στο πέλαγος (Single//Official Audio)

Νάσια Κονιτοπούλου - Στο πέλαγος (Single//Official Audio) || Audio Release HQ © FM Records

Μουσική


Εκδηλώσεις


Νews


Επικοινωνία


  • Αθήνα, Αττική, Ελλάδα